Soitinhuolto

Huollot:

Huoltopaketit

Kielisoittimet poikkeavat monista muista soittimista siinä, että ne kannattaa ennen käyttöönottoa huoltaa. Suoraan kaupasta ostetulla kitaralla voi toki soittaa, mutta soittokokemus saadaan huomattavasti miellyttävämmäksi kun soitin ensin huolletaan.

Alkaen 90€

Nauhojen hionta ja vaihto

Kitaran tai basson otenauhoja joudutaan hiomaan viimeistään silloin, kun niissä alkaa olla kulumia. Hyvin tyypillisesti kuitenkin jo uusissa kitaroissa täytyy nauhoja hioa.

Alkaen 220€

Satulatyöt

Jos yläsatulan urat ovat kuluneet liian syviksi tai se on valmistettu huonosta materiaalista, se on syytä vaihtaa. Väärä materiaali aiheuttaa paljon vireongelmia.

Alkaen 110€

Mikrofonit. häiriönpoisto

Yksinkertaisin tapa parantaa kitaran soundia on vaihtaa mikrofonit. Mikrofonin vaihdon yhteydessä tarkistetaan aina myös olemassa olevien komponenttien ja kytkentöjen toimivuus

Alkaen 90€

serv2
guitar-586161_1920

Tallat ja kiristimet

Katkooko kitarasi kieliä tai ei pysy vireessä? Yleisin syy siihen ettei kitara pysy vireessä on liiallinen kitka yläsatulassa ja tallapaloissa.

Alkaen 140€

Kaulan murtumat

Eräs yleisimmistä kitaroille sattuvista tapaturmista on kaulan murtuminen tai katkeaminen.

Alkaen 320€

Halkeamat ja kolhut, Pintakäsittelyt

Akustisten kitaroiden kannessa tai pohjassa olevat halkeamat voidaan korjata täyttämällä halkeama joko sopivalla puusuikaleella tai puun värisellä epoksilla.

Alkaen 560€

Entisöinti

Vanhat kielisoittimet pyritään saamaan soittokuntoisiksi säilyttäen mahdollisimman pitkälle alkuperäinen ulkonäkö

Alkaen 220€