Yritys

Korkealaatuista soitinhuoltoa Turussa 30 vuoden ammattitaidolla

Olen valmistunut Ikaalisten käsi-ja taideteollisen oppilaitoksen soitinrakennuslinjalta vuonna 1987. Tämän jälkeen huolsin soittimia Musifix – ja Kanttori-Uotila soitinliikkeissä. Oman yrityksen perustin vuonna 1990. Vuodesta 1995 olen toiminut nykyisissä tiloissa Nahkurinkadulla.

 Korjaan, huollan ja säädän kaikenlaisia kielisoittimia sekä myyn soitintarvikkeita. Suurin osa huoltamistani soittimista on akustisia kitaroita,  sähkökitaroita sekä sähköbassoja. Myös mandoliinit, banjot, kanteleet sekä muut näppäiltävät kielisoittimet ovat minulle tuttuja.

 Otan vastaan töitä kaikkialta Suomesta. Soitin on yleensä  huollossa työtilanteesta riippuen 1-3 viikkoa, isoissa projekteissa pidempäänkin. Voit myös varata ajan etukäteen jolloin saat soittimen takaisin tarvittaessa vaikka samana päivänä.

 Arvioin korjaushinnan aina etukäteen, en toimi tuntiveloituksella. Voit myös lähettää valokuvia sähköpostilla jos haluat arvion soittimestasi. Jos työn kestäessä alkaa näyttää siltä, että korjauksen hinta nousee siitä mitä on sovittu, niin otan yhteyttä ennen työn jatkamista. 

Kerron rehellisesti eri korjausvaihtoehdoista, en pyri tekemään mahdollisimman kallista korjausta. Kun soitin on huollossa, sitä kohdellaan huolella ja varoen.

Arvostelut